Udbydere af lydbøger

lydbøger

Udbydere af lydbøger

Lydbøger bliver stadig mere populære. Mange danskere har opdaget fordelen ved at lytte til en god bog for eksempel under opvasken, på gåturen med hunden, ved rattet i bilen, eller mens du sidder og keder dig i den offentlige transport. Litteratur i bogform er endnu ikke på vej ud, men ‘lytteratur’ vinder stærkt frem.

Hvor finder du så de gode lydbøger, og hvilken måde er den bedste, når du skal lytte til en god bog? Grundlæggende findes der tre måder at lytte til lydbøger, nemlig den gammeldags på en CD, den mere moderne version med download af fil til en elektronisk enhed, og den populære model med streaming.

Streaming er smart, fordi filen ikke optager plads på din enhed. Samtidig er streaming også billigst. Faktisk så billigt, at det tit er gratis at streame lydbøger. Også lydbøger på CD eller til download kan være gratis, for eksempel fra bibliotekerne. Men udvalget bliver større, nu du giver dig ud i at streame.

Saxo.com – Danmarks største onlineboghandel

En af de store udbydere af kvalitetslydbøger er onlineboghandlen Saxo.com. Saxo.com er Danmarks største onlineboghandel, både inden for trykte bøger og elektroniske bøger. På lageret har Saxo.com tæt ved 9.000 lydbøger stående, og her er meget forskelligt at vælge imellem. Adgang er billigt, men ikke ganske gratis.

Den bedste deal hos Saxo.com får du ved at tegne abonnement på deres Saxo Premium. Det koster 119 kr. om måneden, og så får du fri adgang til hele Saxo.coms enorme udvalg både af E-bøger og lydbøger. I alt snakker vi omkring 70.000 titler inden for alle genrer. Abonnementet kan opsiges til hver en tid på hjemmesiden bredbånd.dk

Andre udbydere inden for lydbøger er Nextory, Mofibo og BookBeat, der hver især har deres at byde på, og der er flere endnu. Markedet vokser som sagt. For at vælge den rette udbyder af lydbøger skal du selvfølgelig se på pris i forhold til mængden af tilgængelige titler. Men samtidig er kvalitet vigtigt.

Nextory.dk har et stort udvalg af lydbøger inden for alle genrer, og du kan vælge mellem tre forskellige typer abonnementer, til henholdsvis 99 kr., 129 kr. og 159-219 kr. pr. måned i abonnement. De to første typer abonnementer adskiller sig ved, at den lidt dyrere version giver hurtigere opdateringer med nye titler.

Den tredje model hos Nextory.dk, med pris mellem 159-219 kr. er abonnement til Familie, hvor prisen afhænger af hvor mange personer, der skal kunne downloade appen, så fra 2-4 personer kan lytte til egne valg. For familien er dette glimrende, også for et par, hvor I to personer kan få adgang for 159 kr.

Mofibo.dk tilbyder sammenlagt flere end 300.000 titler inden for E-bøger og lydbøger. Abonnement hos Mofibo.dk koster 129 kr. om måneden, hvor du får adgang til hele udvalget. Mofibo giver gratis prøveperiode på 30 dage, og der er ingen binding på abonnementet. Så der er ingen risiko ved at prøve.

BookBeat. dk er en af de billigste udbydere af lydbøger på det danske marked. De har flere end 100.000 titler i sortimentet, og du får adgang til det hele for blot 79 kr. pr. måned. Samtidig har BookBeat.dk den fine detalje, at I kan tilføje ekstra brugere i familien for blot 49 kr. ekstra pr. anvender.